torstai 3. joulukuuta 2015

Raaseporin vihreiden puheenjohtajuus

Minut valittiin marraskuun lopussa syyskokouksessa Raaseporin vihreiden puheenjohtajaksi vuodelle 2016. Kiitokset tästä luottamuksesta. Mitkä tulevat olemaan tärkeimmät asiat joihin keskityn?

Omaan vankan kokemuksen tapahtumien järjestämisestä, ja ajattelin soveltaa tätä myös yhdistystoimintaan. Tavoitteenani on toteuttaa kaksi ajankohtaisella teemalla varustettua keskusteluiltaa vuoden aikana. Ensimmäinen suunniteltu iltama tulisi ensi keväälle, aiheena julkinen liikenne Raaseporissa. Jos tämä toimii hyvin, niin toivottavasti siitä tulee hyvä keino keskustella kuntalaisten kanssa myös tulevaisuudessa. Olemme järjestäneet kesäisin luontoretkiä ja nämä tulevat varmasti jatkumaan.

Toinen tärkeä alue on kunnallisvaalit keväällä 2017. Vaikka vaaleihin vaikuttaa olevan vielä pitkä aika, niin pohjatyö on aloitettava ajoissa. Viimeksi saimme huikean tuloksen: kannatuksemme kasvoi noin 20 % eli 1,7 prosenttiyksikköä vuoden 2008 vaaleihin verrattuna. Nyt Vihreiden kannatus on valtakunnallisesti korkeampi kuin koskaan, ja tämä tulee realisoida tulevissa vaaleissa. Tavoitteet ovat siis entistä korkeammalla.

Jotta voimme saavuttaa vaaliuurnilla potentiaalisen kannatuksemme, tarvitsemme uusia tekijöitä. Nyt jos koskaan on mahdollisuus päästä vaikuttamaan Raaseporin kaupungin tulevaisuuteen. Liittyminen aktiiviseen porukkaamme on kannanotto avoimen, ympäristöä ajattelevan, tasa-arvoisen Raaseporin puolesta. Kaupungin, jossa kaikilla on hyvä olla ja asua. Anna äänesi kuulua!

Kerron mielelläni lisää mahdollisuuksista yhdistyksessämme. Ja kuulen mielelläni jos sinulla on ideoita tai kommentteja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti