keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Kiitos kuluneesta vuodesta!

Paljon on tapahtunut, päällimmäisinä eduskuntavaalit ja valtuustotyöskentely. Eduskuntavaaleista opin paljon aina ihmisten kohtaamisesta alkaen. Elämäni ensimmäinen yhdellä otolla nauhoitettu haastattelu Ylelle oli varmasti vuoden jännittävin kohta – kakkoseksi jäivät mm. hylkysukellus ja ranskalainen ajokulttuuri.

Valtuustossa olemme eläneet tavallaan käymistilassa. Meillä on nyt uusi kaupungin ulkopuolelta tullut kaupunginjohtaja Tom Simola, jonka tavoitteena on vihdoin tasapainottaa Raaseporin talous, ja samalla uudistaa monta vanhaa toimintatapaa. Esimerkiksi luottamustoimirakennetta ja it-puolta tullaan ilmeisesti muuttamaan reilulla kädellä.


Ensi vuodesta odotan pajlon. Toimin silloin Raaseporin Vihreiden puheenjohtajana ja tärkeimpänä tehtävänäni tulee olemaan vuoden 2017 kunnallisvaalien valmistelu. Valtuustossa eteen tulee monta tärkeää asiaa, ja samalla pyrin jatkamaan aloitteiden tekemistä. Tänä vuonna niitä ovat olleet kevyenliikenteen väylähanke, perustulokokeilun tuominen keskusteluun ja avoimen lähdekoodin mahdollisuuksien tutkiminen.

Kiitos kaikille tuesta, ideoista ja ehdotuksista. Rauhallista joulua ja hyvää uutta vuotta aivan kaikille.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti